Dette kursus er for dig, der arbejder med mennesker med særlige behov i alle aldre, både indenfor special og normalområdet . Det kan være børn, unge og voksne, der har udfordringer med f.eks. angst, stress, har oplevet tab, har traumer eller som har tilknytningsforstyrrelser. Det kan også være mennesker med diagnoser som autisme, ADHD/ADD,.

Det kan være personer, der viser tegn på stress og mistrivsel som f.eks. har udadreagerende adfærd, eller motorisk uro og koncentrationsproblemer. Stress og mistrivsel kan også komme til udtryk som fysiske symptomer som smerter i kroppen f.eks. mave eller hoved og her er det vigtigt at spotte symptomerne men finde årsagen til stress og mistrivsel. Her giver pædagogisk massage og en forståelse for nervesystemet dig nye værktøjer.

Målet med neuropædagogisk massage er at møde og støtte personen, der hvor vedkommende er, og at skabe et fundament for udvikling.  igennem massagen  kombineret med samtale  kan arbejdes emner som  tillid, grænser og kontakt til sind og krop og udvikling af sundere relationer.

Det er en forudsætning at du har været på vores 3 dages grundkursus i pædagogisk massage   for at deltage på dette kursus.