Undervisere på SanseMotorikAkademiet

Skoleleder Cammilla Noomi Mohr

Cammilla Noomi Mohr. Født 1975

Jeg har overtaget driften af Sanseinstruktør.dk i maj 2019 fra Nadia Jakobsen, som stadig er tilknyttet som underviser på skolen.

Jeg ser et stigende behov for kompetent videreuddannelse indenfor sanseområdet, og der er brug for tværfaglig viden og indsats så tidligt som muligt. Mange børn har sansemæssige og motoriske udfordringer og samtidigt er der skåret rigtigt meget i specialundervisningstilbudene i skolerne. Samtidigt lever mange et travlt og stresset liv, hvilket kan påvirke hjernen både hos børn og voksne. Jeg var selv et “sansebarn”, motorisk urolig, letafledelig og opfarende i skolen. Desværre var der ikke megen fokus og forståelse- hvilket gjorde at jeg ikke følte jeg passede ind i verden.

Min mission med skolen er derfor at videreuddanne kompetente fagfolk så de i dagligdagen kan identificere og hjælpe børnene hurtigt. Jeg mener det har en stor værdi med en hurtig indsats for både børn og forældre. Menneskets hjerne er så fantastisk påvirkelig og det bør udnyttes positivt så der skabes positive forandringer hos dem der f.eks har været omsorgssvigtede som børn.

Min vision er at levere en yderst kvalificeret og målrettet undervisning i sanseintegration med en neurologisk og psykologisk vinkel samt undervise i konkret redskaber som pædagogisk massage, vejrtrækningsteknikker, mindfulness, motorik og bevægelse. Mit mål er at samle et fantastisk team af dygtige undervisere så vi sammen kan formidle specialviden på en let tilgængelig måde til håndtering af hverdagens udfordringer for børn og voksne i Danmark.

Jeg har en unik kombination af uddannelser indenfor både den traditionelle fysioterapi, funktionel neurologi, coaching og selvudvikling, og den spirituelle verden. Jeg har mange års faglig erfaring som fysioterapeut både som ansat og privat praktiserende indenfor både børne og specialområdet og traditionel fysioterapi klinik. Privat er jeg gift, mor til to børn og har 2 heste.

På SanseMotorikAkademiet underviser jeg i anatomi, fysiologi og neurologi, teori om sansesystemet, pædagogisk massage, motorik, tilknytningsforstyrrelser og traumer, klinikdrift for selvstændige.

Fysioterapeut og skoleleder Cammilla Noomi Mohrs cv

Uddannelse, videreuddannelse og faglige kurser

2019: Fysioterapi og stress. Om børn, stress og hjernen v/ Pernillefys.dk

2014-2019: Z-health træner (R-Phase, I-Phase, S-Phase, T-Phase, Structure, Strength, Next Evolution, Stamina

2019-2019:Krystalbehandler, Pædagogisk massagekursus

2018-2018: Acces Bars, Nada akupunktur. Bachs blomsterremedier level 1.

2018-2018: Primal movements fra Stop Chasing Pain

2016-2017: Kognitiv coach fra Mindjuice samt Stresscoach fra StressAkademiet

2011-2011: Diplommodul i børnerehabilitering. UCL lillebælt Odense

2011-2011: Rytteryogainstruktør

2002-2004: Kraniosakral terapi og kraniosakral medicinsk behandling til voksne og børn

2002-2002 Healingsmassør og yogamassør

2001-2002: Ridefysioterapeut

1996-2000: Autoriseret fysioterapeut, København

Skoleleder Cammilla Noomi Mohr

Underviser Mette Krabek

Mette Krabek, født 1973.

Jeg er uddannet ergoterapeut og har en kandidatgrad i sundhedsvidenskab. Jeg er desuden uddannet massør, kropsterapeut, coach og funktionel hjernetræner.

Jeg har igennem mange år suppleret min viden med en lang række kurser indenfor personlig udvikling, kinesiologi, terapiformen ACT, funktionel neurologi og Z-health. I alle årene har jeg desuden arbejdet med mig selv og min egen personlige udvikling.

Jeg har mange års erfaring som ergoterapeut i sundhedssektoren og gennem de seneste 10 år har jeg været selvstændig terapeut. Her har jeg kombineret ergoterapi og mine øvrige uddannelser og behandlet og vejledt  voksne med stress, samt støttet og vejledt sensitive og introverte børn og voksne i at tackle daglige udfordringer.

Jeg har desuden personlige erfaringer fra mit eget liv som særligt sensitiv og fra mine fire sensitive børn (12-20år). Ligeledes har jeg  selv haft bryst- og hudkræft i 2006 og 2007.

På SanseMotorikAkademiet underviser jeg i praktisk anvendelse af Sensorisk profil, redskaber til håndtering af sansemæssige og motoriske udfordringer, mindfulness samt pædagogisk massage.

Underviser Mette Krabeks cv

Uddannelse, videreuddannelse og faglige kurser

Ergoterapeut Mette Krabek