Undervisere på SanseMotorikAkademiet

 Cammilla Noomi Mohr

Cammilla Noomi Mohr. Født 1975

Jeg er uddannet fysioterapeut i år 2000 og har arbejdet 2 år i hospitalsvæsenet før jeg blev selvstændig med en kombination af egen klinik, erhvervsfysioterapi og ridefysioterapi. Jeg har altid været ekstremt nysgerrig og har taget mange kurser og videreuddannelse i min søgen på at forstå bagvedliggende årsager til mine klienters udfordringer. Jeg har derfor  en unik kombination af uddannelser indenfor både traditionel fysioterapi, funktionel neurologi, coaching og selvudvikling, og den spirituelle verden.

Min faglige erfaring spænder bredt med dels ufaglært arbejde som hjemmehjælper, handicaphjælper og pædagogmedhjælper. Som fysioterapeut både ansat og privat praktiserende, indenfor både børne-, specialområdet og traditionel fysioterapi klinik.

Privat er jeg gift, mor til to børn og har 2 heste.

Som barn var jeg selv et “sansebarn”, motorisk urolig, let afledelig, eksplosiv og  opfarende i skolen. Desværre var der ikke megen fokus og forståelse, hvilket gjorde, at jeg ikke følte jeg passede ind i verden. Jeg har derfor et ønske om, at flere fagfolk, får viden og redskaber til at identificere og hjælpe børn med deres udfordringer hurtigt.

Indehaver af SanseMotorikAkademiet siden maj 2019

På SanseMotorikAkademiet underviser jeg i anatomi, fysiologi og neurologi, teori om sansesystemet, pædagogisk massage, motorik, tilknytningsforstyrrelser og traumer.

Fysioterapeut Cammilla Noomi Mohrs cv

Uddannelse, videreuddannelse og faglige kurser

2021: Kost og livstilsvejleder ved Henriette Søvind

2021: A year of polyvagal therapy with Deb Dana

2020: Polyvagal yoga for trauma 

2020: Primitive refleksers betydning for stress og ængstelse ved Lene Munck

2019: Interoception ved Kelly Mahler

2019: Fysioterapi og stress. Om børn, stress og hjernen v/ Pernillefys.dk

2019: Z-health kurser : Strength,  Stamina. 

2019:Krystalterapeut

2019: Pædagogisk massage

2018-2018: Acces Bars. Destress Øreakupunktur. Bachs blomsterremedier level 1.

2018-2018: Primal movements fra Stop Chasing Pain

2016: Kognitiv coach fra Mindjuice 

2017: Stresscoach fra StressAkademiet

2013-2015: Z-health kurser: R-Phase, I-Phase, S-Phase, T-Phase, Structure, Next Evolution, 

2013: Selvkærligheds guide ved psykolog Mette Holm

2012: Kursus: Klinikdrift. 

2011-2011: Diplommodul i børnerehabilitering. UCL lillebælt Odense

2011-2011: Rytteryogainstruktør

2002-2004: Kraniosakral terapi  til voksne og børn

2002-2002 Healingsmassør og yogamassør

2001-2002: Ridefysioterapeut

1996-2000: Autoriseret fysioterapeut, København

Fysioterapeut Cammilla Noomi Mohr

Underviser Mette Krabek

Mette Krabek, født 1973.

Jeg har været med på sidelinjen siden Camilla overtog Sanseinstruktør og er pr. 1/1 2020 medejer af vores fælles firma, der nu hedder SanseMotorikAkademiet.

Jeg er uddannet ergoterapeut i 1997.  Jeg har mange års erfaring som ergoterapeut i sundhedssektoren, hvor jeg har arbejdet med træning af nervesystemet og hjernen hos børn, unge og voksne. Siden 2012 har jeg været selvstændig ergo- og kropsterapeut. Her har jeg  to arbejdsområder:

Jeg kombinerer ergoterapi med mine øvrige uddannelser og behandler børn og unge med følsomme nervesystemer og hjerner, samt støtter og rådgiver deres forældre. Jeg vejleder og superviserer desuden barnets/den unges lærer og pædagoger i at se bagom deres adfærd og finde holdbare løsninger på deres udfordringer i et tværfagligt perspektiv.

Derudover arbejder jeg kropsterapeutisk med voksne, der har følger efter stress og kræft. Jeg hjælper dem med at forstå og acceptere sig selv, samt løsner deres psykiske blokeringer, traumer og angst. Derudover støtter jeg dem i at finde en god balance i deres hverdag gennem redskaber og øvelser. Ligeledes træner jeg deres hjernemæssige og sansemæssige  udfordringer efter deres sygdom ud fra en kombination af funktionel neurologi, Z-Health, Sensorisk Profil, samt min viden om sanser og sanseintegration. Mange af de voksne jeg arbejder med, er voksne med sansemotoriske udfordringer.

Jeg var selv et sansebarn med alle antenner udenpå, der mærkede og tog alt ind. Et barn, der havde svært ved at koordinere mine bevægelser, hadede nyt og altid lige skulle se alle personer an. Ofte blev jeg misforstået af mine omgivelser, der ikke forstod min stille og generte facon, som vendte tingene indad og  tilpassede sig omgivelserne.

I dag er jeg 48 år og er stadig meget sansende. Privat er jeg gift med Peter og sammen har vi 4 dejlige børn i alderen 16-24 år. Vi bor på landet, hvor jeg bruger min fritid i naturen med mine heste, i haven  og på turer ud i det blå med familien.

På SanseMotorikAkademiet underviser jeg i sanser, sanseintegration, Sensorisk Profil, mentalisering, motorik, traumer, tilknytningsforstyrrelser,resitutionsterapi, kropterapi, redskaber til håndtering af sansemæssige og motoriske udfordringer, kropsfokuseret mindfulness, specialpædagogiskmassage samt pædagogisk massage.

Ergoterapeut Mette Krabek CV

Uddannelse, videreuddannelse og faglige kurser

2021: Interoception and trauma Kelly Mahler

2020: Restitutionsterapeut

2020: Primitive refleksers betydning for stress og ængstelse ved Lene Munck

2019:  Sensory Processing Measure  (Ingelis Arnsberg)

2019:  Pædagogisk massage

2019: Interoception ved Kelly Mahler

2019: Fysioterapi og stress. Om børn, stress og hjernen v/ Pernillefys.dk

2019: Funktionel neurologi v. Pernille Springer & Jacob Hansen

2018: Indlæringskinesiologi 1-2

2017:  Start uddannelse i neuroscience ved Z-Helth

2017: Funktionel hjernetræner (Mind Social)

2016:Censor ved Ergoterapiuddannelsen og Den Tværfaglige Diplomuddannelse

2015 : Sensorisk profil børn (Ulla Sparholt)

2015-16:  Div kurser i Acceptance and Commitment Therapy (Kognitiv Terapi Center Århus)

2015:  Mindfulness instruktør (Kognitiv Center Fyn)

2014; Sanseintegration til børn (Conni Nissen – kursus og supervision)2012 Selvstændig børneergoterapeut

2013:Coach

2009-2012:  Sundhedsfaglig kandidat (Syddansk Universitet)

2008: Diplommodul i psykiatri (UCL Lillebælt)

2007- 2009: Krop og helhedsterapeut (Skolen for Krop og Helhedsterapi)

2000-2005 Div. kruser ABC-koncept/tværfagligt samarbejde, psykosomatik og Affolterkonceptet.

1999-2001:  Kinesiologi (basis 1-4, stress 1 -2)

1994-1997 : Ergoterapeut (Odense)

Ergoterapeut Mette Krabek