Workshop/ inspirationsdag om pædagogisk massage, mindfulness og sansemotorisk træning i arbejdet med mennesker.

Er du nysgerrig på pædagogisk massage og mindfulness – og  hvordan du kan bruge det din hverdag både på arbejde og privat?

Så kom med til denne Inspirationsdag med fokus på, hvordan pædagogisk massage, mindfulness og sansemotorisk træning kan anvendes i det pædagogisk arbejde- både i arbejdet med børn, unge og voksne.

På SanseMotorikAkademiet har vi en vision om at udbrede kendskabet og brugen af massage og bevidst nærvær  og sansning (eller mindfulness) i det pædagogiske arbejde med mennesker i alle aldre og udviklingstrin.

Berøring og nærvær er utroligt vigtigt for alle mennesker og det er med til at skabe et fundament for udvikling. Det danner et fundament for børns sociale og motoriske udvikling, men kan også være beroligende og tryghedsskabende for ældre med demens.

På denne inspirationsdag fortæller vi ganske kort om rationalet bag pædagogisk massage og mindfulness og hvorfor det er vigtige redskaber i arbejdet med mennesker. Du hører om case eksempler fra hverdagen og hvilke borgergrupper det kan være særligt gavnligt for. Du lærer to simple massageteknikker, som du let kan udføre i din hverdag. Du introduceres ligeledes til mindfulness og mærker, hvordan det meget hurtigt kan ændre din egen tilstand i krop og sind.

Dagen er for dig, der arbejder med mennesker og som er interesseret i at udvikle dig fagligt og personligt, og som leder efter et kursus, der opfylder dine ønsker. Du hører om de kurser og uddannelser,som vi udbyder i akademiet og får et indblik i, hvem vi er og hvordan vores uddannelser/kurser adskiller sig fra andre lignende tilbud.

Du hører om vores uddannelse til Sansemotorisk træner, vores kurser i pædagogisk og specialpædagogisk massage, samt vores kurser i mindfulness.

I løbet af dagen får du:

  • Teori
  • Praktiske øvelser i mindfulness og pædagogisk massage
  • Snacks, kaffe/the og en let frokost

 

Det praktiske 

Vi afholder dagen på følgende datoer :

Mandag d.  3. februar. kl. 10-15         Du kan tilmelde dig direkte her

Onsdag d. 15 April kl. 15.30-20.30  Du kan tilmelde dig direkte  her

 

Prisen :  495 kr. incl moms

Hvis du beslutter dig for at melde dig til vores uddannelse eller et af vores kurser, trækker vi 495 kr. fra kursusprisen- så dagen her bliver gratis for dig!

 

Antal deltagere : Max 10 deltagere- hvilket i øvrigt er gældende for alle vores kurser og vores uddannelse. Vi lægger vægt på nærvær i vores kurser.

 

Dagen afholdes på Sydfyn i det lille hyggelige Skovløberhus. Det ligger ude på landet. Adressen er Krarupvej 6, 5771 Stenstrup.

Vi arrangerer gerne afhentning på Stenstrup Station – send os en besked så aftaler vi nærmere.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om dagen og vores andre kurser på 22465552

Vi glæder os til at se dig

Kh Cammilla og Mette