Sanseterapeutisk massør uddannelse

 Uddannelsens opbygning

Uddannelsen består af 5 kurser samt en certificeringssession.

Du starter med trin 1, derefter trin 2. Efter trin 2, kan du tage trin 3 eller 4 i den rækkefølge det passer dig bedst. Trin 5 er integration af de forskellige teknikker som vises i praktisk casearbejde. Trin 6 er individuel certificering

Du kan passe dit almindelige arbejde ved siden af uddannelsen som er en blanding af teori og praksis udgør alt 14,5 dages undervisning.

Beskrivelse af de 6 kurser, der udgør uddannelsen

Pædagogisk massage Trin 1:

Sansestimuli og  relationsarbejde

Her lærer du rationalet bag pædagogisk massage samt hvordan det kan bruges i relationsarbejde og sanseterapi. Du lærer grundlæggende teori om hjernen sansesystemet og sanseintegration. Du vil få en teoretisk og praktisk forståelse af de 3 vigtigste sanser i pædagogisk massage: den taktile, den propriceptive og den interoceptive sans.

Du lærer grundlæggende greb og forskellige massageteknikker der gives udenpå tøjet.

Varighed : 3 dage fra 9.30-15.30

Pris: 4950 kr. ( plus moms for virksomheder)

Pædagogisk massage Trin 2:

Vagus og arousalregulering

Du vil blive klogere på hjernen, det autonome nervesystem og  vagus nervens betydning for arousalregulering. Den Polyvagale teori beskriver, hvordan vagus nerven har betydning for følelsen af tryghed i relationer og derfor er essentiel at kende til, når man arbejder med mennesker med f.eks traumer eller tilknytningsforstyrrelser. Du lærer massageteknikker og aromaterapi, der kan dæmpe sympatisk aktivitet og hjælpe ved ubalance i nervesystemet.

Varighed : 3 dage kl 9.30-15.30

Pris : 4800 kr. ( plus moms for virksomheder)

Pædagogisk massage Trin 3:

Balance i stressede og dysregulerede nervesystemer

Fokus på stress og mistrivsel hos børn og voksne uanset diagnose. Vi arbejder med en kropslig og neurologisk tilgang til håndtering af stress hos både børn og voksne. Denne tilgang bygger videre på det du har lært på kursus 1 og 2 og adskiller sig på mange måder fra traditionel kognitiv stressvejledning.

Du vil blive i stand til at hjælpe børn eller voksne med at forstå stress og får redskaber til de forskellige stressfaser. Redskaber kan være bl.a. massage, som du kan bruge som samregulering, men du får også selvregulerende øvelser.

Du bliver desuden klogere på dit eget nervesystem, du vil få en dybere forståelse for dine automatmønstre og hvordan du kan genkende dem.

Varighed : 3 dage fra 9.30-15.30

Pris : 4800 kr.( plus moms for virksomheder)

Pædagogisk massage Trin 4:

Pædagogisk og sanseterapeutisk massage i arbejdet med traumer

Fokus på hvordan krop og nervesystem husker traumer og stress. Du får kendskab til traumer og til forskellige tilgange til at arbejde med stress og traumer.

På kurset har vi fokus på vigtigheden af at facilitere tryghed og se på den enkelte klient, frem for metoden. Vi ser på, hvordan kroppen husker og hvad den udtrykker gennem kropssprog. Du lærer, hvad du skal være opmærksom på som behandler i forhold til traumer og triggere.

Vi arbejder med blide massage teknikker, der kan forløse fysiske og emotionelle traumer i kroppen uden at reaktivere traumatiske oplevelser. Metoderne  bruges til både børn og voksne.

Varighed : 3 dage fra 9.30-15.30

Pris : 4800 kr.( plus moms for virksomheder)

Pædagogisk massage Trin 5:

Integration
og praktisk casearbejde 

Repetition og integration af det du har lært i løbet af uddannelsen. Vi arbejder med både børne- og voksencases som I behandler hinanden ud fra. Fælles refleksion og erfaringsudveksling  med mulighed for at stille spørgsmål til cases og til oplevelser i egen praksis. Du lærer også at give en afspændende gua sha ansigtsmassage.

Varighed: 2 dage 9.30-15.30

Pris  3500 kr. (plus moms for virksomheder)

Pædagogisk massage Trin 6:

Supervision og certificering som sanseterapeutisk massør

Du fremlægger din forløbsbeskrivelse som viser, at du har været i stand til at planlægge og justere et behandlingsforløb. Du får uddybende spørgsmål og har mulighed for at bringe spørgsmål op til fælles refleksion. Derefter demonstrerer du en behandling, der svarer til en behandling du ville give din forløbsperson. Du får en mundtlig tilbagemelding og supervision på både behandling og case. Efter certificering må du bruge titlen Sanseterapeutisk Massør.

Dato: Aftales individuelt, Varighed: 2 timer

Pris:  2050kr ( plus moms for virksomheder)

Hvis du har spørgsmål vedrørende uddannelsen tilmelding , er du altid velkommen til at kontakte mig

Læs her om de praktiske oplysninger

Læs her om hele uddannelsen

Din underviser er:

Fysioterapeut og coach Cammilla Mohr.