Sanseterapeutisk massør

 Uddannelse i pædagogisk- og sanseterapeutisk massage til børn og voksne

Uddannelsen er for dig, der ønsker, at lære at give pædagogisk og sanseterapeutisk massage, som kan hjælpe mennesker til bedre trivsel uanset om de har en diagnose eller ej.

Du vil med denne uddannelse få en solid faglig og personlig ballast, der øger dine kompetencer i relationsarbejde med børn, unge og voksne, der har større eller mindre sansemotoriske eller psykosociale udfordringer. Du vil lære om, hvordan sanser, hjerne og nervesystem påvirker menneskets adfærd, trivsel og former deres liv. Du får indsigt i, hvordan du kan påvirke hjernen via sanserne, særligt har vi fokus på taktil, proprioception og interoception. Denne nye viden kan inddrages i dit arbejde som f.eks. pædagog, pædagogmedhjælper, lærer, social-og sundhedsassistent, sygeplejerske, fysioterapeut, ergoterapeut, socialrådgiver, plejeforældre eller afspændingspædagog. Du er også velkommen som privatperson.

 

I løbet af uddannelsen lærer du:

Hvem er uddannelsen for ?

Uddannelsen åben for alle uanset faglig baggrund eller uddannelse.

Eneste krav er at du er nysgerrig, åben og ønsker nye kompetencer i forhold til at arbejde med andre mennesker og bringe dig selv i spil på nye måder.  

Uddannelsen ruster dig desuden til at arbejde som selvstændig Sanseterapeutisk Massør på hel eller deltid.

Der udstedes certifikat efter hvert kursus og allerede efter kursus 1 kan du gå i gang med at tilbyde pædagogisk massage.

På trin 6 certificering modtager du certificeringsbevis og må herefter kalde dig Sanseterapeutisk massør.

Din underviser på uddannelsen:

Cammilla Mohr

Uddannet fysioterapeut, kranio sakral terapeut, Z-health træner, coach, restorativ yogalærer og aromaterapeut

Her kan du læse mere om uddannelsen