Sanseterapeutisk massør

Uddannelse i pædagogisk massage og kropsterapi til børn og voksne

Om uddannelsen

Dette er vores fleksible uddannelse, der er bygget op af vores 5 kurser i pædagogisk massage, som også kan tages enkeltvis. Nogle af modulerne udbydes flere gange om året, andre kun 1 gang årligt. Det vil være muligt at færdiggøre uddannelsen på ca. 1- 1½ år, men du må også bruge længere tid, dog max 3 år.

Uddannelsen er for dig, der ønsker at fordybe dig i den pædagogiske massages mange muligheder og få en rød tråd i din viden om krop, sanser, hjerne og nervesystem.

Uddannelsen består af 5 kurser samt en certificeringssession.  Du kan vælge at melde dig til et modul ad gangen og tage det i dit helt eget tempo. Du kan også tilmelde dig hele uddannelsen fra starten og lave aftale om en fast månedlig betaling af uddannelsen. Ved tilmelding til hele uddannelsen får du 1000 kr i rabat på den samlede pris.

Du skal gennemføre kursus 1-5 før du kan certificeres. Du starter med trin 1, derefter trin 2. Når du har gennemført trin 2, kan du tage trin 3 eller 4 i den rækkefølge det passer dig bedst. Trin 5 er integration og træning og trin 6 er individuel certificering.

Tilvalg: Trin 7 Kurset “Selvværd og succes som behandler” er valgfrit.  Kurset anbefales hvis du ønsker at være selvstændig. Det kan tages, når som helst i forløbet du ønsker det.

Målgruppe for uddannelsen til SanseTerapeutisk Massør

Uddannelsen er åben for alle, der ønsker nye kompetencer i forhold til at arbejde med andre mennesker og bringe sig selv i spil på nye måder.  Der er ingen krav om forudgående uddannelse.

Hvis du fagperson  som f.eks. pædagog, pædagogmedhjælper, lærer, plejepersonale, social-og sundhedsassistent, sygeplejerske, fysioterapeut, ergoterapeut,  socialrådgiver,  plejeforældre eller afspændingspædagog vil du få ny viden som du på en unik måde vil kunne inddrage i dit arbejde.

Uanset om du har en sundhedsfaglig uddannelse i forvejen eller ej vil du få en solid faglig og personlig ballast, der øger dine kompetencer i relationsarbejde med børn, unge og voksne.

Hjemmearbejde og tidsforbrug

Kursus 1-4 er af 3 dages varighed. Kursus 5 er 2 dage. Kursus 6 (certificering) er af 2 timers varighed og tid og dato aftales individuelt.

Undervisningen består af både teori og praktisk undervisning, hvor kursisterne øver teknikkerne på hinanden, under vejledning af underviserne.

Imellem kurserne skal du påregne tid til gennemlæsning af teori.

I løbet af den tid du er i gang med uddannelsen, skal du kunne dokumentere, at du har udført minimum 20  behandlinger på “prøveklienter”, samt beskrive et længerevarende forløb, hvilket er en del af din certificering.

Datoer for kurser/trin

Trin 1 : 21- 23 februar, 16.-18. marts 2022,  18.-20. maj  2022, 28.-30 september 2022,14.-16 december 2022 & 7.-9- februar 2023

Trin 2: 21.- 23 marts 2022, 7.-9. juni 2022, 2.-4- november 2022 & 27.-29 marts 2o23

Trin 3:  27-29 april 2022, 5.-7. december 2022 & 1.-3. maj 2023

Trin 4: 31. august – 2. september 2022 & 27. februar – 1. marts 2023

Trin 5: 17.-18. november 2022 & 27.- 28. april 2023

Trin 6: Certificering. Dato aftales individuelt.

Tilvalg : Succes som selvstændig : 5.-7. oktober  2022

Pris og tilmeldingsrabat  

Ønsker du at tilmelde dig et kursus ad gangen:

Tilmeld dig hvert enkelt trin, når det passer dig

Trin 1: 4300kr

Trin 2, 3, 4: 4800kr pr kursus

Trin 5: 3200kr

Trin 6: 1800kr

ialt : 23700kr

For virksomheder og institutioner tillægges moms. Der er mulighed for at betale med EAN-nummer

Private kan betale i rater.

Ønsker du at tilmelde og betale hele uddannelsen på en gang:

Hvis du tilmelder dig trin 1-6 på en gang, får en samlet rabat på 1000 kr i rabat på hele uddannelsen

Du kan betale i rater.Ratebetaling kan ikke afbrydes og kan kun ske hvis du betaler med kort.

Har du allerede taget nogle af kurserne:

Har du allerede taget kursus 1 eller 1 og 2, og skal du naturligvis ikke tage dem igen. Du skal kun betale for de resterende kurser. Ønsker du at betale resten af uddannelsen samlet, skal du kontakte os på cammilla@minhjerne.dk for at få beregnet din pris.

Under hele forløbet er det muligt at tilkøbe individuelle supervisionstimer hos Cammilla eller Mette til 1200kr i timen (du sparer 300 kr pr time)

Hvis du ønsker at høre mere om uddannelsen, eller tilmelde dig, så send en mail cammilla@minhjerne.dk eller ring på 22465552

 

Du får en uddannelse der:

  • lærer dig en helhedsorienteret tilgang til krop og nervesystem
  • lærer dig at arbejde med en kropslig tilgang, hvor du kan hjælpe børn og voksne med stress og traumer
  • giver dig nye indsigter og redskaber
  • lærer dig at se bag adfærden hos de mennesker ,du arbejder med
  • lærer dig at bruge nærvær og bevidst berøring som stressreduktion og aurosalregulering

Tilmelding til et kursus ad gangen

Her kan du tilmelde dig de enkelte kurser. Cerificeringssession (kursus 6) aftales individuelt og betales derfor først, når der er lavet en aftale om dato.

Du er velkommen til at  kontakte Cammilla på cammilla@minhjerne.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende uddannelse eller tilmelding.

Betaling af hele uddannelsen

Hvis du ønsker at tilmelde dig hele uddannelsen trin 1-6 eller 1-7, kan du gøre det med det samme via linket herunder.  Derefter skal du kontakte Cammilla på cammilla@minhjerne.dk, for at vi i kan reservere dine pladser på de forskellige kurser. Du er også velkommen ti at kontakte os før tilmeldingen og høre om vi har ledige pladser på de datoer, du gerne vil tilmeldes.

Hvis du tilmelder dig hele uddannelsen på en gang får du en samlet rabat på 1000kr

Dine undervisere på uddannelsen

Ergo -og kropsterapeut og mindfulnessinstruktør  Mette Krabek.

Vores ønske med uddannelsen

Vi tilstræber at skabe nogle optimale rammer for indlæring  med ro, nærvær og tid til refleksion. Der er derfor max. 10 deltagere på et kursus, minimum 6

De 5 undervisningskurser er en blanding af teori og praksis, i alt 14 dages undervisning.  Kursus 6 er certificering.  Kursus 7 er frivilligt og ikke inkluderet i de 14 dage. Undervisningen foregår i Skovløberhuset, Krarupvej 6, 5771 Stenstrup. Al undervisning er med fysisk fremmøde, dvs. ingen livestreaming eller online webinarer. Det eneste digitale medie er en lukket facebookgruppe, som vil blive brugt til faglig sparring, erfaringsudveksling og rådgivning under uddannelsen.

Du undervises af Mette Krabek, der er ergoterapeut og Cammilla Mohr, der er fysioterapeut. Udover vores sundhedsfaglige uddannelser har vi begge mange supplerende kurser og uddannelser. Vi er nogle meget engagerede undervisere, der brænder for at dele vores viden og inspirere andre.