BodySense er en blid og rolig træningsform med fokus på hele dig, gennem dine sanser. Træningen er specielt udviklet til mennesker med ubalance i nervesystemet som følge af langvarig stress, senfølger efter hjernerystelse, recovery efter sygdom f.eks covid.
I træningen arbejder vi med bevidst fokus på sanser og neurodynamisk bevægelse som en helhedsorienteret tilgang til at skabe balance i nervesystemet.
Sanserne sender konstant beskeder til hjerne og nervesystem og beskederne kan opfattes som truende eller beroligende.  Sansning er oftest noget der foregår på det ubevidste plan og vi er ikke bevidste om hbordan sanserne konstant påvirker os. I træningen sættes sanserne bevidst i spil.Når vi er bevidste om sanserne og hvordan de påvirker hjerne og nervesystem kan vi begynde at udforske hvordan sanserne påvirker os.
  • Taktil (følesans)
  • Proprioception (muskel ledssans)
  • Interoception (indre sansning)
  • Vestibulært (ligevægt)
  • Syn
  • Hørelse
  • Lugt
  • Smag (denne sans arbejdes der ikke direkte med i BodySense)
Stress lagres i kroppen og derfor skal vi nænsomt “bevæge os ud af stress”.Vores nervesystem spiller en væsentlig rolle i vores stressregulering, men hvor meget ved du egentlig om dit nervesystem eller hvordan du plejer det?
I løbet af hver workshoppen kobles let forståelig teori på så du får brugbar viden om stress, din hjerne og krop og praktiske øvelser der bringer det i ro blandt andet via aktivering af vagus nerven (vores 10. kranienerve) som bla forsyner dine organer og regulerer balancen i dit autonome nervesystem.
Træningen består af guidede øvelser hvor flere sanser sættes i spil via rolig bevægelse, restorative yogastillinger, selvmassage med og uden duft.
Det foregår mest liggende nogle gange siddende og stående.
Der udleveres ikke teoretisk undervisningsmateriale eller beskrivelse af øvelserne. Fokus er på at du skal lære dig selv, din krop og nervesystem at kende og igennem forløbet vil du lære øvelser som du let kan udføre hjemme. Det handler om at sanse og observere.
Du vil modtage 2 lydfiler med guidede BodySense træninger til hjemmebrug
Lille hold i hyggelige omgivelser max 6 deltagere
Mulighed for tilskud til holdtræning hvis du er medlem af Danmark
Der refunderes ikke for gange du ikke kan deltage.
Hvis jeg må aflyse en gang finder vi en erstatningsdato

Datoer og tid 2023: Kontakt cammilla for at høre om nye datoer på cammilla@minhjerne.dk

Antal deltagere: 6

Pris: 1100kr  (for alle 5 gange.)

Der refunderes ikke for gange du ikke deltager

Din underviser 

Underviser:
Cammilla Noomi Mohr

Faglig baggrund: Fysioterapeut, Z-healthtræner, kraniosakralterapeut, aromaterapeut, Acces BARS behandler, Acces facelift behandler, healingsmassør, krystalterapeut, Fysioflow instruktør, coach og stresscoach, mindfulnessinstruktør, selvkærlighedscoach.