Rebozomassage til sansestimulering og arousalregulering

Hvad er Rebozo massage?

Rebozo er en blid massage hvor man bruger et stort tørklæde til at udføre massagen med. Massagen gives bedst på gulvet, men nogle greb kan også gives på en briks.

Det stammer oprindeligt fra Mexico, hvor det bruges af jordemødre til at hjælpe kvinder igennem graviditet, fødsel og efter fødslen. Rebozo betyder tørklæde.

Rebozo som sansestimulering

Men rebozo bør kendes og bruges af mange flere! Det er en fantastisk massageform, der giver nogle helt andre muligheder for at påvirke kroppen end når vi masserer med hænder eller andre redskaber. Det er velegnet til babyer, børn og voksne.

Det er en massage der virker meget samlende på krop og nervesystem. Den giver mulighed både for total afslapning men klienten kan også deltage mere aktivt i massagen. Det kan være en fordel med klienter der enten har svært ved at overgive sig til hvilen, eller dem der overgiver sig for meget eller dissocierer.

Til børn er rebozoen en oplagt mulighed for at kombinere leg med nærvær, ro og hvile. Rebozo kan derved være med til at hjælpe barnets nervesystem til at regulere op og ned i arousal.

Rebozoen er et fantastisk redskab til sansestimulerende massage og giver mulighed for at stimulere flere sanser på en måde, der er meget forskellig fra traditionel massage.

Rebozoens bløde stof kan stimulere taktil sansen på flere måder, den proprioceptive sans stimuleres af de faste greb de rystelser man kan lave med rebozoen. Interoception kan stimuleres ved,  at man bliver opmærksom på sin vejrtrækning og registrerer spænding og afspænding. I Rebozo er det også muligt at stimulere vestibulærsansen. Det er en sjov og anderledes massage at give, man kommer hurtigt ind i et flow og inspireres til at prøve nye greb og øvelser med rebozoen. Naturligvis kan rebozo også kombineres med hands on massage- kun fantasien sætter grænser.

Rebozoøvelser til behandleren

Rebozoen kan også bruges til øvelser til behandleren mellem sessioner. Hvis man har mulighed for at hænge en krog i loftet, er rebozoen fantastisk til at få strakt sin krop på forskellige måde. Man kan også lave styrketræning i sin hængende rebozo og endelig er den fantastisk til afspænding.

Kursets indhold

er vil være et minimum af teori men derimod rigtig meget praksis på kurset.

Før kurset modtager du en manual med lidt teori om rebozo og om sanser. Det gennemgås ikke på kurset.

På kurset tager vi afsæt i det praktiske og træner både enkeltøvelser/greb og sammensætter det til rebozo massage sekvenser. Du både giver og modtager massage.

Praktiske informationer

Det er åbent for alle. Det kræver ikke en uddannelse men det er godt at have lidt viden om sanserne, da kurset primært er praktisk.

På kurset låner du rebozo af mig og jeg anbefaler, at du køber rebozo hos www.rebozocopenhagen.dk  På kurset modtager du rabatkupon på 10%. Du kan også købe rebozo på kurset.

Du får kursusmateriale og kursusbevis tilsendt på mail.

Tidspunkter for undervisning

Undervises fra kl. 9.30-16.00

Der er mulighed for at komme kl. 9.00

Forplejning på kurset

Jeg serverer kaffe, te, vand, frugt og frokost i løbet af dage. Frokosten er smør selv med forskelligt pålæg og brød. Har du særlige i forhold til kost, bedes du selv medbringe.

Deltager antal

Minimum 4 deltagere, max. 8 deltagere. Kurset aflyses/udsættes ved færre end 4 deltagere. Ved aflysning får du dine penge tilbage.

Husk : Tilmelding er bindende – se handelsbetingelser inden tilmelding. Du kan finde dem HER

Pris

Private:  1900 kr.

Du betaler ved tilmelding med dankort eller faktura og bankoverførsel. Du har mulighed for at betale i rater. Prisen er incl. forplejning, undervisningsmateriale og manual. Din tilmelding og betaling er bindende til kurset. Du er velkommen til at sælge din plads til en anden, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Arbejdsplads/virksomhed:

 1900 kr plus moms. 

Hvis din arbejdsplads betaler dit kursus, bedes du udfylde oplysningerne på vores EAN-formular. Har din arbejdsplads ikke EAN-nummer , bedes du bare oplyse deres  CVR-nummer i formularen. Du er ikke sikret plads på kurset, før du har modtaget en kvitteringsmail fra os.

Udfyld venligst vores EAN- formular uanset om din arbejdsgiver betaler via EAN eller ej.  Du finder formularen ved at klikke på knappen herunder.

Husk : Tilmelding er bindende – se handelsbetingelser inden tilmelding. Du kan finde dem herunder

UNDERVISNINGSSTED OG OVERNATNING

Kursussted:

Afholdes på Sydfyn i naturskønne omgivelser i Skovløberhuset, Krarupvej 6, 5771 Stenstrup, Fyn, Denmark

Stedet ligger ude på landet. Så hvis du kommer med tog /bus, kan du bestille FLEX-tur fra stationen til kursusstedet.

Overnatning

Det er ikke muligt at overnatte i Skovløberhuset i forbindelse med kursus. Der er mange muligheder for overnatning i forskellige Bed and Breakfast og hoteller i nærområdet.

Herunder  er  en liste til dig med nogle af mulighederne. Da det er meget individuelt hvad i som kursister ønsker, anbefaler jeg ikke det ene sted fremfor det andet.

Liste over overnatningsmuligheder

DIN UNDERVISER PÅ KURSET