Trin 5:

Integration og casearbejde med pædagogisk og sanseterapeutisk massage

På dette 2 dages kursus skal du sammen med de øvrige kursister integrere det, du har lært i løbet af uddannelsen.

Det er en forudsætning for deltagelse at du har været på trin 1-4.

Kurset er en del af min kursusrække, hvor du kan blive certificeret sanseterapeutisk massør. Læs mere om hele uddannelsen her

Integration og intuition

 Det handler om integration af det du har lært og om at  finde din egen unikke stil.

I løbet af de to dage behandler deltagerne hinanden ud fra forskellige cases, hvor der kan være forskellige udfordringer.

I kender ikke casene på forhånd og der er ikke noget rigtigt og forkert- det handler om at tage udgangspunkt i casen og så være nysgerrig, intuitiv og indfølende og behandle din medkursist, som du ville behandle klienten i casen. Det kan være både børne- og voksen cases. Når du behandler, må du blande de forskellige teknikker, du har lært så det bliver en helt unik behandling. Du kan også vælge at gøre det helt enkelt og holde dig til en teknik, hvis du mener det giver mest mening i forhold til casen.

Jeg ønsker, at Sanseterapeutiske massører er autentiske, sansende og nærværende, når de behandler. Derfor lærer du heller ikke faste koncepter, men opfordres til i løbet af hele uddannelsen at træne dit eget nærvær, sanselighed og indfølingsevne. Jeg tror på, at det er det, der gør dig til en særlig kompetent Sanseterapeutisk massør. Du lærer en enkel ny teknik, som du med fordel kan bruge som selvmassage.

På dette kursus er der ikke noget ny teori du skal forholde dig til. Vi repeterer lidt fra de tidligere kurser og sætter det i spil i praksis i casearbejde. Du kan med fordel repetere det materiale, du tidligere har modtaget.

Du lærer også en ny ansigtsmassage, hvor vi bruger gua sha krystaller.

Der bliver mulighed for at stille spørgsmål og reflektere over oplevelser i egen praksis. Det er kun refleksioner i forhold til behandlinger. Hvis du har spørgsmål og overvejelser i forhold til klinikdrift og lignende bedes du stille på kursus 7 “Selvværd og succes som selvstændig”

Målgruppe

Deltagelse i kurset forudsætter, at du har gennemført trin 1-4 i Pædagogisk massage. Det er for dig, der er i gang med certiferingsrækken af kurser for at blive Sanseterapeutisk massør.

Mine kurser og certificeringer henvender sig til alle mennesker, både private og fagpersoner, der interesserer sig for at arbejde med det hele menneske ved at påvirke krop, sanser og nervesystem.

Praktisk information

Kursusmateriale

Der er ikke noget nyt læsestof til dette kursus. Inden deltagelse skal du have øvet på klienter hjemme mellem de foregående kurser.  Du skal kunne dokumentere mindst 20 behandlinger, men du må naturligvis øve så meget du vil.

Forplejning på kurset

Kaffe, te, vand, frugt og frokost serveres i løbet af  dagene. Frokosten er smør selv med forskelligt pålæg og brød.

Deltager antal

Minimum 4 deltagere. Max 8 deltagere. Kurset aflyses/udsættes ved færre end 4 deltagere.

Pris

Private: 3500 kr. Der tillægges ikke moms for private.

Virksomhed/Institution : 3500 kr. plus moms.

Hvis din arbejdsplads betaler dit kursus, bedes du udfylde oplysningerne på vores EAN-formular. Har din arbejdsplads ikke EAN-nummer, bedes du bare oplyse deres CVR-nummer i formularen. Du er ikke sikret plads på kurset, før du har modtaget en kvitteringsmail fra os.

Du finder formularen ved at klikke på knappen herunder.

Husk : Tilmelding er bindende – se handelsbetingelser inden tilmelding. Du kan finde dem herunder

Undervisningssted og overnatning

Kursussted:

Afholdes på Sydfyn i naturskønne omgivelser i Skovløberhuset, Krarupvej 6, 5771 Stenstrup, Fyn, Denmark

Stedet ligger ude på landet. Så hvis du kommer med tog /bus, kan du bestille FLEX-tur fra stationen til kursusstedet.

Overnatning

Det er ikke muligt at overnatte i Skovløberhuset i forbindelse med kursus. Der er mange muligheder for overnatning i forskellige Bed and Breakfast og hoteller i nærområdet.

Herunder  er  en liste til dig med nogle af mulighederne. Da det er meget individuelt hvad i som kursister ønsker, anbefaler jeg ikke det ene sted fremfor det andet.

Liste over overnatningsmuligheder

Din underviser på kurset

Hvad andre siger om vores kurser

Om Pædagogisk massage trin 1:

Kurset er en god blanding af praksis og teori , formidlet på en nem og forståelig måde. 2 fagligt kompetente underviserer. Et sted med plads til alle – åbenhed og rummelighed. Jeg fik meget mere med hjem end forventet – både fagligt og personligt.

Patricia Jensen

 

Patricia Jensen, Your Content Goes Here

Om Pædagogisk massage trin 1:

Teorien og afprøvningen af teknikkerne på min egen krop virker rigtig godt og hjælper mig med at huske det jeg lærer.

Tusinde tak for at give mig fokus på min egenomsorg i mit arbejde.

Nød at vi var et lille hold med plads til alle.

Krista Bjerg

 

Krista Bjerg, Your Content Goes Here