Pædagogisk massage trin 6 

Certificering til Sanseterapeutisk massør 

Certificeringen er afslutning på dit uddannelsesforløb som Sanseterapeutisk Massør.

Certificeringen kan først gennemføres når du har deltaget på trin 1-5,  har dokumenteret mindst 20 behandlinger og udarbejdet en forløbsbeskrivelse af en klient, som du har behandlet under uddannelsen.

Ved certificeringen starter du med at præsentere din forløbsbeskrivelse. Her vil du få spørgsmål, kommentarer og supervision fra Cammilla eller Mette. Derefter fremviser du en behandling på en figurant vi har indkaldt. Efter behandlingen får du en mundtlig tilbagemelding og supervision på behandlingen. Derefter får du dit certifikat på at du er uddannet Sanseterapeutisk Massør. Du må nu bruge titlen og tilbyde behandlinger med pædagogisk massage og kropsterapi

Hvorfor vælge certificering?

Du skal vælge muligheden for certificering, hvis du ønsker at kunne dokumentere at du har gennemført hele uddannelsesforløbet til Sanseterapeutisk Massør. Det kan være relevant at bruge både i forhold til ansættelse og i markedsføring som selvstændig.  Når du er certificeret vil vi kunne henvise klienter til dig og du vil stå på vores behandlerliste såfremt du ønsker det.

Certificeringen er ikke en garanti for at du kan drive en selvstændig forretning- der er mange faktorer, der spiller ind. Hvis du ønsker at blive selvstændig, eller er det i forvejen, vil vi anbefale dig at supplere med trin 7 “Selvværd og succes som selvstændig behandler”, hvor du får masser af viden og input om det at drive en selvstændig forretning.

Certificeringen giver ikke:

  • RAB godkendelse
  • ECTC point
  • Momsfritagelse
  • Garanti for arbejde/klienter

Praktisk information om certificering

Dato og tidspunkt aftales individuelt.

Det foregår som de øvrige kurser i Skovløberhuset, Krarupvej 6, 5771 Stenstrup, Fyn, Denmark

Varighed:  2 timer

Ved certificering er du alene med Cammilla

For at blive certificeret skal du have gennemført trin 1-5, kunne dokumentere mindst 20 behandlinger og have udarbejdet en forløbsbeskrivelse af en klient.

Du modtager et certificeringsbevis.

Pris

Certificering:   1800 kr .

Private pålægges ikke moms. Virksomheder pålægges moms.

Hvis din arbejdsplads betaler din certificering, bedes du udfylde denne formular EAN / Arbejdsplads betaling

Husk : Tilmelding er bindende – se handelsbetingelser inden tilmelding. Du kan finde dem HER

Jeg glæder mig til at certificere dig

 Cammilla