Trin 6: 

Supervision og certificering som sanseterapeutisk massør

Certificeringen er afslutning på dit uddannelsesforløb som Sanseterapeutisk Massør.

Certificeringen kan først gennemføres når:

  • du har deltaget på trin 1-5
  • du har dokumenteret mindst 20 behandlinger
  • du har udarbejdet en forløbsbeskrivelse af en klient, som du har behandlet med minimum 5 sessioner under uddannelsen.

14 dage inden certificering fremsender du din casebeskrivelse på mail. Jeg kontakter dig, hvis der er behov for uddybning.

Ved certificeringen starter du med at præsentere din forløbsbeskrivelse. Her vil du få spørgsmål, kommentarer og supervision fra Cammilla. Derefter demonstrerer du en behandling på Cammilla. Efter behandlingen får du en mundtlig tilbagemelding og supervision på behandlingen.

Derefter får du dit certifikat på at du er uddannet Sanseterapeutisk Massør. Du må nu bruge titlen og tilbyde behandlinger med pædagogisk og sanseterapeutisk massage

Hvorfor vælge certificering?

Du skal vælge muligheden for certificering, hvis du ønsker at kunne dokumentere at du har gennemført hele uddannelsesforløbet til Sanseterapeutisk Massør. Det kan være relevant at bruge både i forhold til ansættelse og i markedsføring som selvstændig.  Når du er certificeret, vil jeg kunne henvise klienter til dig og du vil stå på vores behandlerliste såfremt du ønsker det.Certificeringen er ikke en garanti for at du kan drive en selvstændig forretning- der er mange faktorer, der spiller ind.

Hvis du ønsker at blive selvstændig, eller er det i forvejen, vil jeg anbefale dig at supplere med kurset “Selvværd og succes som selvstændig behandler”, hvor du får masser af viden og input om det at drive en selvstændig forretning. Dettte kursus tilbydes ikke på faste datoer, men hvis der er kursister nok sættes et hold op.

Certificeringen er desuden en mulighed for at få personlig feedback og supervision fra din underviser. Du kan også bruge en del af supervisionen på at få sparring på din/dine klienter

Certificeringen giver ikke:

  • RAB godkendelse
  • ECTC point
  • Momsfritagelse
  • Garanti for arbejde/klienter

Praktisk information om certificering

Dato og tidspunkt aftales individuelt.

Det foregår, som de øvrige kurser, i Skovløberhuset, Krarupvej 6, 5771 Stenstrup, Fyn, Denmark

Varighed:  2 timer

Ved certificering er du alene med Cammilla

For at blive certificeret skal du have gennemført trin 1-5, kunne dokumentere mindst 20 behandlinger og have udarbejdet en forløbsbeskrivelse af en klient.

Du modtager et certificeringsbevis.

Pris

Tilmelding til dette modul foregår direkte til Cammilla. Når datoen for certificeringen er fastsat, sendes faktura eller tilmeldinglink.

Private 2050kr.

Virksomhed/ arbejdsplads  2050kr. plus moms

Hvis din arbejdsplads betaler dit kursus, bedes du udfylde oplysningerne på vores EAN-formular. Har din arbejdsplads ikke EAN-nummer, bedes du bare oplyse deres CVR-nummer i formularen. Du er ikke sikret plads på kurset, før du har modtaget en kvitteringsmail fra os.

Du finder formularen ved at klikke på knappen herunder.

Husk : Tilmelding er bindende – se handelsbetingelser inden tilmelding. Du kan finde dem herunder

Jeg glæder mig til at certificere dig

 Cammilla