Selvværd og succes som selvstændig

Drømmer du om at blive selvstændig behandler?
Eller er du det allerede?
Så kom med på  Succes og selvværd som selvstændig behandler. I 3 dage er der fokus på dig, dine drømme, dine værdier og din forretning.
Fokus er på din kerne, din autencitet og din kommunikation så du kan skille dig ud fra andre behandlere og tiltrække dine drømmekunder.
Du får som en bonus overskuelige tjeklister og vigtig info om at drive forretning.
Det er ikke et kursus hvor vi dykker ned i skatteregler og bogføring eller opsætning af hjemmeside
Jeg tror på at hvis du vil drive forretning med succes, så kræver det, at du kender dig selv og at du er autentisk og tro mod dig selv og dine kunder i processen.
Det handler ikke om at du skal lære at kopiere andre eller sælge billige behandlinger- tværtimod skal du turde at stå frem som dig selv som du er. Det kan være skræmmende og sårbart, men når du er dig selv, kan dine kunder mærke dig og det skaber tryghed!
Tryghed er værdifuldt i en verden, der er fuld af løgne og løfter om quickfixes, der kun har kortvarig effekt.

Emner vi har fokus på:

Vi arbejder med nogle af de emner der kan være rigtigt svære at håndtere i sin forretning:

  • Du er kernen i din forretning, derfor skal du kende din essens og dine værdier
  • Hvem er din målgruppe og drømmeklient?
  • Hvordan bliver du synlig for kunderne?
  • Hvordan skiller dig ud fra mængden af behandlere og terapeuter? (dette er ALTAFGØRENDE for at drive en succesfuld forretning)
  • Hvordan tiltrækker du kunder og får dem til at komme igen og anbefale dig til andre?
  • Hvordan sætter du de rigtige priser i din forretning?
  • Hvordan skaber du en forretning med flow og overskud?
  • Selvomsorg, selvinvestering og selvprioritering i din forretning

Hvem er kurset for?

Kurset er  for selvstændige behandlere, terapeuter, yogalærere og andre der driver forretning med fokus på at hjælpe andre mennesker. Min kompetence ligger indenfor dette område og hvis man driver forretning med noget andet bør man finde et kursus med en, der har kompetencer indenfor det felt.
Kurset er et kærligt men bestemt skub til dig, der ønsker en opgradering i din forretning- uanset om du har været i gang i lang tid eller lige skal til at starte op.
Mange soloselvstændige behandlere brænder ud og giver op når “honeymoon effekten” har lagt sig. Det kommer nemlig bag på mange at det er hårdt arbejde at være selvstændig- for mange har købt drømmen om det skulle skabe frihed!
Jeg prøver ikke at bilde nogen ind, at det er drømmelivet at være selvstændig. Det kræver hårdt arbejde, gå på mod, viljestyrke omstillingsparathed og passion! Som selvstændig kommer der kun penge på kontoen når der kommer kunder- og hvordan får man tiltrukket de rette kunder?
Det kan føles som om man skal konkurrere med andre behandlere og “jage kunder” og konstant være synlig og tilgængelig på de sociale medier! Det kan tage pippet fra mange!
Hvis du har det sådan, så kom med på kurset og få nye muligheder og vinkler på at tiltrække og kommunikere til kunder og få sat de rette priser.
Vi skal nemlig bland andet arbejde med, hvordan lige netop du adskiller dig fra lignende behandlere så dine kunder finder dig i mængden. Vi ser på hvordan du kan bruge sociale medier til at tiltrække kunder men også de faldgruber der er her, bl.a kan det være en tidsrøver, et mødested for “gratister” og “trolls.”

Selvomsorg som selvstændig

Det kan være hårdt at arbejde med mennesker og hele tiden skulle dele ud af sig selv, hvis man ikke får sat grænser og fyldt op på selvomsorgskontoen. Derfor er et gennemgående tema i workshoppen at finde ind til din essens- din kerne. For når du arbejder ud fra din essens vil du opleve at du står stærkt og det bliver tydeligere for dig, hvad du vil og hvad du ikke vil og din kommunikation og grænsesætning er tydelig. På den måde passer du bedst passer på dig selv, så du kan holde din energi og gejst i din forretning. Du er din forretning- og derfor er det vigtigt at du investere i dig selv og passer på dig selv.
Der er på workshoppen tid til at du arbejder med refleksionsopgaver og på den måde får du en personlig forretningsplan og sat priser, som er i alignment med dine mål og dine kerneværdier. Når du er bevidst om dine værdier og din essens får du tiltrukket de klienter, der passer ind i din forretning, så du kan leve af din passion uden at brænde ud.

Hvad får du ud af at deltage i kurset?

Det er ikke en workshop hvor du får en manual med 3 trin til succes som selvstændig. Jeg tror nemlig ikke på at der findes en model der passer på os alle. Jeg tror heller ikke på at vi alle har de samme mål og kriterier for succes. For nogle er succes at tjene mange penge til en fed bil, for andre er det en kort arbejdsdag med fleksibilitet til at kunne dyrke fritidsinteresser.
Det er en 3 dages power bootcamp hvor jeg booster dig, udfordrer dig og inspirerer dig!
Det er et kursus jeg har strikket sammen på baggrund af mine over 20 års erfaring som selvstændig behandler. Jeg har mange års erfaring at dele ud af! Faktisk startede jeg min første selvstændige forretning før internettet fandtes! Det havde fordele og ulemper!
Jeg ville ønske, der havde været sådan et kursus, da jeg startede op som selvstændig i 2002. Det havde helt sikkert sparret mig for mange fejl! Men man lærer også meget af fejl og jeg har meget viden at dele ud.

Praktisk information

Dato: 29. november til 1. december kl. 9.30-15.50
Du vil få tilsendt kursus materiale cirka 14 dage før kursusstart som du skal gennemlæse og printe ud og medbringe til workshoppen
Kursusbevis udstedes den sidste dag
Du undervises af fysioterapeut , iværksætter og mor til 2 Cammilla Mohr, som har over 20 års erfaring som selvstændig fysioterapeut med klinik og kursusvirksomhed.
DET ER SIDSTE GANG JEG HOLDER DETTE KURSUS! Fremover vil det kun være muligt at bestille forretningscoachingtimer hos mig til 1295 kr plus moms pr time.
Forplejning: Kaffe, te, vand, frugt, let frokost og snacks er inkluderet.
Deltagerantal: Minimum 6 deltagere, max. 8 deltagere. Kurset aflyses/udsættes ved færre end 6 deltagere.

Husk : Tilmelding er bindende – se handelsbetingelser inden tilmelding. Du kan finde dem HER

Pris

Priser:

Pris private :  3800 kr .        

DU SPARER 1000kr

Du har mulighed for at betale i rater, hvis du betaler med kort. Se mulighederne når du tilmelder dig.

Pris arbejdsplads/virksomhed: 3800 kr. plus moms.

Hvis din arbejdsplads betaler dit kursus, bedes du udfylde oplysningerne på vores EAN-formular. Har din arbejdsplads ikke EAN-nummer, bedes du bare oplyse deres CVR-nummer i formularen. Du er ikke sikret plads på kurset, før du har modtaget en kvitteringsmail fra os.

Du kommer til formularen ved at klikke på knappen herunder.

Husk : Tilmelding er bindende – se handelsbetingelser inden tilmelding. Du kan finde dem herunder

Undervisningssted og overnatning

Kursussted:

Afholdes på Sydfyn i naturskønne omgivelser i Skovløberhuset, Krarupvej 6, 5771 Stenstrup, Fyn, Denmark

Stedet ligger ude på landet . Så hvis du kommer med tog /bus, kan du bestille FLEX-tur fra stationen til kursusstedet.

Overnatning

Det er ikke muligt at overnatte i Skovløberhuset i forbindelse med kursus. Der er mange muligheder for overnatning i forskellige Bed and Breakfast og hoteller i nærområdet. Der er ca 20 km til Svendborg og ca 15 km til Fåborg.

Herunder  er  en liste til dig med nogle af mulighederne. Da det er meget individuelt hvad i som kursister ønsker, anbefaler jeg ikke det ene sted fremfor det andet.

Liste over overnatningsmuligheder

Din underviser på kurset:

Med ønsket om at du får succes som selvstændig behandler.

Cammilla

Jeg glæder mig til at møde dig

Cammilla