Tilmelding til kurser

Ved tilmelding betaler du for din kursusplads og dermed sikrer du pladsen. Du betaler online via kort, mobilepay eller via faktura. Din plads er sikret, når vi har modtaget betaling.

Ved tilmeldingen accepterer du, at vilkår og betingelser i dette dokument er gældende for aftalen.

Ved køb/tilmelding har du ifølge lovgivningen 14 dages fortrydelsesret. Denne ret bortfalder, hvis du logger ind på kursets undervisningsmateriale, eller tilmelder dig den lukkede Facebook-gruppe eller på anden måde downloader digitalt indhold fra kurset inden for den 14 dages fortrydelsesret. Hvis du ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du skrive til cammilla@minhjerne.dk.

Vilkår for refundering af kursusgebyr eller flytning til andet kursus

Din tilmelding er bindende og gælder kun for det kursus du er tilmeldt. Det betyder, at kursusgebyr ikke refunderes. uanset om du vælger at betale kurset/kurserne af én gang eller i rater. Hvis du har lavet en aftale om betaling i rater, er du stadig forpligtet til at betale det fulde beløb for kurset.  Hvis en rate ikke betales rettidigt, tillægges et rykkergebyr på kr. 100. Hvis der herefter stadig ikke sker betaling som aftalt, bortfalder aftalen om betaling i rater og det fulde beløb forfalder til betaling straks.

Hvis du bliver syg eller på anden måde forhindret i at deltage på det kursus du har booket bedes du give os besked hurtigst muligt. Vi har ofte venteliste til vores kurser og jo før vi får besked, jo før kan vi tilbyde pladsen til en anden.

Du har mulighed for at sælge din plads til en anden deltager. Hvis det er et kursus, der kræver man har deltaget på andre kurser, skal vedkommende have deltaget på dette/disse for at du kan sælges vedkommende pladsen. Det er dit ansvar at finde ud af dette.  For ændring af deltagernavn pålægges et administrationsgebyr på 300 kr. Du skal give os besked om ændring af deltager, da der ellers vil blive udstedt kursusbevis i dit navn. Du står selv for afregningen mellem jer.Hvis du har modtaget undervisningsmaterialet, skal du selv videresende det til den nye deltager.

Du kan mod et ændringsgebyr flytte din plads til samme kursus på en senere dato. I tilfælde af prisstigning på kommende kurser skal du dog også betale differencen i forhold til prisstigningen. Dette f.eks. hvis du har tilmeldt dig et kursus, der afholdes til introduktionspris eller kurset stiger i pris.

Ved ombooking af kursusplads gælder følgende priser + evt. difference ved prisstigning på kursusgebyr.:

  • Senest 2 måned. før kursusstart 300 kr.
  • Senest 1 måned før kursusstart 500kr
  • Senest 14 dage før kursusstart 1000 kr.
  • Senest 4 dage før kursusstart koster det 1500 kr.
  • Ændring 1- 3 dage før kursusstart koster 2000 kr.

Flytning af kurser, kan kun ske til de planlagte kurser, hvor der er ledige pladser.

Ved udeblivelse fra kursus vil du ikke blive tilbudt plads på et nyt kursus.

Se i øvrigt vores handelsbetingelser HER