Tilmelding til kurser

Ved tilmeldingen accepterer du Sansemotorikakademiets handelsbetingelser, som du kan læse her

Som privatperson kan du betale online via kort, Mobilepay eller via fremsendt faktura. Når du tilmelder dig, fremsendes en kvittering for tilmeldingen og faktura. Privatpersoner pålægges ikke moms

Virksomheders betaling pålægges moms. Som deltager fra virksomhed tilmelder man sig via EAN blanket og modtager faktura på mail eller EAN.  Din plads er sikret, når vi har modtaget betaling.

Fortrydelsesret og tilbagebetaling af kursusgebyr:

Ved køb/tilmelding har du ifølge lovgivningen 14 dages fortrydelsesret. Denne ret bortfalder, hvis du tilmelder dig senere end 14 dage før kursusstart eller hvis du åbner/logger ind på kursets undervisningsmateriale, eller tilmelder dig den lukkede Facebook-gruppe, samt downloader digitalt indhold fra kurset inden for den 14 dages fortrydelsesret.

Hvis du ønsker at benytte din fortrydelsesret og afmelde dig kurset, skal du skrive til cammilla@minhjerne.dk hurtigst muligt. Du vil blive afmeldt kurset og få refunderet det fulde beløb.

Efter de 14 dage bortfalder din fortrydelsesret og tilmeldingen er bindende og kursusgebyret tilbagebetales ikke. Hvis du har lavet en aftale om betaling i rater, er du stadig forpligtet til at betale det fulde beløb for kurset.  Hvis en rate ikke betales rettidigt, tillægges et rykkergebyr på kr. 100. Hvis der herefter stadig ikke sker betaling som aftalt, bortfalder aftalen om betaling i rater og det fulde beløb forfalder til betaling straks.

Din tilmelding gælder kun for det kursus, du er tilmeldt. Du kan ikke skifte plads til et andet kursus.

 

Ved sygdom eller hvis du på anden måde forhindret i at deltage

Skulle du stå i den situation at du ikke kan deltage i kurset, så giv os besked hurtigst muligt!

Vi er en lille virksomhed med max 8 deltagere på vores kurser og derfor kan afmeldinger tydeligt mærkes på kurserne. Vi mister kursusindtægt og risikerer, at holdet har ulige deltager antal, hvilket vanskeliggør den praktiske undervisning. Jo før vi får afbud, jo større mulighed har vi for at få afsat pladsen til en anden.

Du har selv mulighed for at sælge eller overdrage din plads til en anden deltager: Du skal give os besked om ændringen af deltager, da der ellers vil blive udstedt kursusbevis i dit navn. Du står selv for evt. afregning mellem jer. Hvis du har modtaget undervisningsmaterialet, skal du selv videresende det til den nye deltager. Du er ansvarlig for at deltageren opfylder krav for deltagelse, dette er kun aktuelt ved fortsætterkurserne på pædagogisk massage trin 2-5

Som nævnt tidligere er din kursustilmelding bindende og gælder kun til det kursus du er tilmeldt. Du får altså IKKE dit kursusgebyr igen ved framelding senere end 14 dage fra den dag, du har modtaget faktura på kurset.

Vi tilbyder dig i stedet at købe plads på samme kursus på en senere dato til nedsat pris. Det er det mest fair for dig og os. Vi har administration i forbindelse med at afsætte pladsen til ny deltager og eventuelt tab, hvis pladsen ikke afsættes. Du får kurset til rabatpris, hvis du giver os besked, om at du ønsker ny plads ved din framelding.

Din pris for plads på samme kursus senere:

  1. Indtil 12 uger før planlagt kursusafholdelse: 350kr.
  2. 4 uger før planlagt kursusafholdelse: 700kr
  3. Mellem 4 uger og 7 dage før planlagt kursusafholdelse: 1000 kr.
  4. 7 dage før og til dagen før planlagt kursusafholdelse:50 % af kursets pris

Ved framelding samme dag eller udeblivelse fra kursus gives der ikke rabat ved køb af ny plads.

I tilfælde af prisstigning på kommende kurser skal du desuden betale differencen i forhold til prisstigningen. Dette f.eks. hvis du har tilmeldt dig et kursus, der afholdes til introduktionspris eller kurset stiger i pris. Du tilbydes en plads på et af de planlagte kurser, hvor der er ledige pladser.

 

Hvis SanseMotorikAkademiet aflyser kurset:

Dette kan ske hvis der er færre en 6 tilmeldte, Cammilla bliver syg eller der opstår andre uopsættelige ting, der forhindrer afholdelse af kursus.

Du vil i såfald blive tilbudt en ny kursusplads eller at få dit kursusgebyr refunderet.

 

Se i øvrigt vores handelsbetingelser HER