Vilkår for køb af kurser hos Sansemotorikakademiet

Tilmelding til kurser

Ved tilmeldingen accepterer du Sansemotorikakademiets handelsbetingelser, som du kan læse her. Dette er en forkortet version af handelsbetingelser

Priser og betaling af kurser

Priser angivet på www.sanseinstruktor.dk er de gældende priser. Har du en tidligere printet kursuskalender med ældre pris, er den ikke gældende. Vores priser inkluderer elektronisk undervisningsmateriale og kursusbevis.

Priserne pålægges moms for virksomheder.

Som privatperson kan du betale online via kort, Mobilepay eller via fremsendt faktura. Når du tilmelder dig, fremsendes en kvittering for tilmeldingen og faktura. Privatpersoner pålægges ikke moms

Tilmelding

Tilmelding og betaling som privat person:

  1. Du kan betale af dit kursus/uddannelse hos SanseMotorikAkademiet online. Prisen på kurset pålægges ikke moms. Du kan betale online for det enkelte kursus ved at  udfylde dine tilmeldingsoplysninger med betalingskort online.  Herefter er du sikret plads. Du betaler et samlet beløb eller i rater som trækkes på dit kort. Skulle holdet ikke blive oprettet pga manglende tilmeldinger vil vi kontakte dig og tilbyde dig at flytte til et andet hold eller få pengene retur.Online betalingen er formidlet af EasyMe ApS (CVR: 28712618) og Stripe.
  2. Det er naturligvis også muligt at betale med faktura ved at sende fakturerings oplysninger til cammilla@minhjerne.dkSkulle holdet være fyldt, så kontakter vi dig førstkommende hverdag for at høre om du vil på venteliste eller flyttes til et andet hold.

Der gøres opmærksom på, at enhver tilmelding er bindende og, at en manglende betaling ikke vil medføre, at tilmeldingen bortfalder

Tilmelding og betaling som firma/institution/virksomhed:

Prisen på kurset pålægges moms i henhold til gældende skatteregler. Også selvom din virksomhed er momsfritaget.

Du tilmelder medarbejder via blanketten EAN tilmelding: Indtast deltagers navn, mailadresse, firmanavn, telefonnummer, cvr og EAN

Vi tilmelder medarbejder manuelt og sender bekræftelseskvittering på din tilmelding. Din plads er sikret, når du har modtaget kvitteringsmail fa os.

Faktura fremsendes på mail eller via EAN

Det er også muligt at betale med faktura ved at sende fakturerings oplysninger til Cammilla@minhjerne.dk

Skulle holdet være fyldt, så kontakter vi dig førstkommende hverdag for at høre om du vil på venteliste eller flyttes til et andet hold.

Der gøres opmærksom på, at enhver tilmelding er bindende og, at en manglende betaling ikke vil medføre, at tilmeldingen bortfalder

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret) og tilbagebetaling af kursusgebyr:

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du indgår aftale om køb hos SanseMotorikAkademiet.

Fristen løber fra den dag, aftalen blev indgået, hvor du også modtager din ordrebekræftelse/kvittering.

Din fortrydelsesret bortfalder, hvis du tilmelder dig senere end 14 dage før kursusstart eller hvis du åbner/logger ind på kursets undervisningsmateriale, eller tilmelder dig den lukkede Facebook-gruppe, samt downloader digitalt indhold fra kurset inden for den 14 dages fortrydelsesret.

Du skal inden 14 dage fra aftalens indgåelse give meddelelse om, at du ønsker at fortryde din bestilling/køb hos SanseMotorikAkademiet. Meddelelsen skal enten ske via tryk på afbestilling via Easyme systemet, eller gives skriftligt på mail til Cammilla@minhjerne.dk. Du vil blive afmeldt kurset og få refunderet det fulde beløb.

Efter de 14 dage bortfalder din fortrydelsesret og tilmeldingen er bindende og kursusgebyret tilbagebetales ikke. Hvis du har lavet en aftale om betaling i rater, er du stadig forpligtet til at betale det fulde beløb for kurset. Hvis en rate ikke betales rettidigt, tillægges et rykkergebyr på kr. 100. Hvis der herefter stadig ikke sker betaling som aftalt, bortfalder aftalen om betaling i rater og det fulde beløb forfalder til betaling straks.

Din tilmelding gælder kun for det kursus, du er tilmeldt. Du kan ikke skifte plads til et andet kursus.

Ved sygdom eller hvis du på anden måde forhindret i at deltage

Som nævnt tidligere er din kursustilmelding bindende og gælder kun til det kursus du er tilmeldt. Du får altså IKKE dit kursusgebyr igen ved framelding senere end 14 dage fra den dag, du er tilmeldt kurset.

Skulle du stå i den situation at du ikke kan deltage i kurset, så giv os besked hurtigst muligt!

SanseMotorikAkademiet er en lille virksomhed med max 8 deltagere på kurserne og derfor kan afmeldinger tydeligt mærkes på kurserne. Vi risikerer at holdet har ulige deltager antal, hvilket vanskeliggør den praktiske undervisning. Jo før vi får afbud, jo større mulighed har vi for at få afsat pladsen til en anden.

Du har selv mulighed for at sælge eller overdrage din plads til en anden deltager: Du skal give os besked om ændringen af deltager, da der ellers vil blive udstedt kursusbevis i dit navn. Du står selv for evt. afregning mellem jer. Hvis du har modtaget undervisningsmaterialet, skal du selv videresende det til den nye deltager. Du er ansvarlig for at deltageren opfylder krav for deltagelse, dette er kun aktuelt ved fortsætterkurserne på pædagogisk massage trin 2-5

Hvis du ikke kan overdrage/sælge din plads til en anden, tilbyder vi dig at du kan købe plads på samme kursus på en senere dato til nedsat pris. Det er det mest fair for dig og os. Vi har administration i forbindelse med at forsøge at afsætte pladsen til ny deltager og eventuelt økonomisk tab, hvis pladsen ikke afsættes. Du får kurset til rabatpris, hvis du giver os besked, om at du ønsker ny plads ved din framelding.

Din pris for plads på samme kursus senere:

  1. Indtil 12 uger før planlagt kursusafholdelse: 500kr.
  2. 4 uger før planlagt kursusafholdelse: 1000kr
  3. Mellem 4 uger og 7 dage før planlagt kursusafholdelse: 1500 kr.
  4. 7 dage før og til dagen for planlagt kursusafholdelse: 50 % af kursets pris

Ved udeblivelse fra kursus gives der ikke rabat ved køb af ny plads.

I tilfælde af prisstigning på kommende kurser skal du desuden betale differencen i forhold til prisstigningen. Dette f.eks. hvis du har tilmeldt dig et kursus, der afholdes til introduktionspris eller kurset stiger i pris. Du tilbydes en plads på et af de planlagte kurser, hvor der er ledige pladser.

Hvis SanseMotorikAkademiet aflyser kurset:

Dette kan ske, hvis der er færre end 6 tilmeldte. Eller hvis underviser bliver syg eller der opstår andre uopsættelige ting, der forhindrer afholdelse af kursus.

Du vil i så fald blive tilbudt en ny kursusplads eller at få dit kursusgebyr refunderet.

Se i øvrigt vores handelsbetingelser HER