Tilmelding til kurser

Ved tilmeldingen accepterer du, at vilkår og betingelser i dette dokument er gældende for aftalen, samt at du accepter vores øvrige handelsbetingelser.

Du betaler for din tilmelding online via kort, Mobilepay eller via fremsendt faktura. Din plads er sikret, når vi har modtaget betaling. Når du tilmelder dig, fremsendes en kvittering for tilmeldingen og faktura. Til offentlige kunder faktureres elektronisk via EAN-nummer.

 

Ved køb/tilmelding har du ifølge lovgivningen 14 dages fortrydelsesret. Denne ret bortfalder, hvis du tilmelder dig mindre end 14 dage før kursusstart eller hvis du åbner/logger ind på kursets undervisningsmateriale, eller tilmelder dig den lukkede Facebook-gruppe, samt downloader digitalt indhold fra kurset inden for den 14 dages fortrydelsesret.

Hvis du ønsker at benytte din fortrydelsesret og afmelde dig kurset, skal du skrive til cammilla@minhjerne.dk.

 

Vilkår for refundering af kursusbetaling eller flytning til andet kursus

Din tilmelding er bindende og gælder kun for det kursus, du er tilmeldt. Det betyder, at kursusgebyr ikke refunderes, uanset om du vælger at betale kurset/kurserne af én gang eller i rater. Hvis du har lavet en aftale om betaling i rater, er du stadig forpligtet til at betale det fulde beløb for kurset.  Hvis en rate ikke betales rettidigt, tillægges et rykkergebyr på kr. 100. Hvis der herefter stadig ikke sker betaling som aftalt, bortfalder aftalen om betaling i rater og det fulde beløb forfalder til betaling straks.

 

Ved sygdom eller hvis du på anden måde forhindret i at deltage

Hvis du bliver syg eller på anden måde forhindret i at deltage på det kursus du har booket bedes du give os besked hurtigst muligt. Du har følgende muligheder:

 

Du kan mod et ændringsgebyr flytte din plads til samme kursus på en senere dato.

I tilfælde af prisstigning på kommende kurser skal du dog betale differencen i forhold til prisstigningen. Dette f.eks. hvis du har tilmeldt dig et kursus, der afholdes til introduktionspris eller kurset stiger i pris. Flytning af kursusplads, kan kun ske til de planlagte kurser, hvor der er ledige pladser.

Ønsker du at ændre din bookning til et andet kursus, er det muligt mod betaling af et administrativt ændringsgebyr:

Indtil 8 uger før kursusafholdelse: ændringsgebyr: 250kr.

Indtil 4 uger før kursusafholdelse: ændringsgebyr: 400kr

Mellem 4 uger og 7 dage før kursusafholdelse: ændringsgebyr: 1000 kr.

3 dage før og til dagen før: ændringsgebyr :  50 “% af kursets pris

Ved framelding/ændring dagen før eller samme dag eller udeblivelse fra kursus udgør ændringsgebyret den fulde kursusbetaling.

Giv os derfor besked i god tid, hvis der opstår behov for ændring. Jo hurtigere vi får besked, jo hurtigere kan vi forsøge at afsætte pladsen til en anden. Vi er en lille virksomhed med max 10 deltagere på vores kurser og derfor kan afmeldinger tydeligt mærkes på kurserne.

 

Du har mulighed for at sælge eller overdrage din plads til en anden deltager.

Hvis det er et kursus, der kræver man har deltaget på andre kurser, skal vedkommende have deltaget på dette/disse for at du kan sælge/overdrage pladsen. Det er dit ansvar at finde ud af dette. Du skal give os besked om ændringen af deltager, da der ellers vil blive udstedt kursusbevis i dit navn. Du står selv for evt. afregning mellem jer. Hvis du har modtaget undervisningsmaterialet, skal du selv videresende det til den nye deltager.

 

Se i øvrigt vores handelsbetingelser HER