Læs her hvad de har sagt om at tage vores uddannelse eller være på kursus  hos SanseMotorikAkademiet

Hvis du er i tvivl om du skal tage uddannelsen hos SanseMotorikAkademiet, så kan jeg fortælle dig at du behøver ikke at være i tvivl mere. Du kan roligt tage din uddannelse her, du får to meget kompetente og dygtige undervisere, som formår at kombinere og balancere fint med teoretisk viden, praksiserfaring, praktiske øvelser og en god portion humor. Jeg kan kun anbefale andre at få Cammilla og Mette som undervisere, da de harmonerer super godt sammen, med deres livserfaring og de er en kilde til uendelig viden indenfor deres felt.

Mette Hvid-Jacobsen

Tusind tak kære Cammilla og kære Mette <3
I har været fantastiske dygtige, søde, og har en stor evne til at videre give af jeres viden og erfaring.
Det har været en fornøjelse at møde jer og at lære fra jer.
Af hjertet, GRACIAS <3

Gloria Sosa Larsen

Jeg var lidt skeptisk i starten, men I har været gode til at taget hensyn til, at jeg arbejder med voksne med komplekse problemstillinger, og I har været gode til at gøre undervisningen relevant for alle, så det har absolut ikke været noget problem at relatere det til ”mine” beboere.
I har været fantastiske til at undervise og videre formidle jeres viden og det er tydeligt at I ikke bare har en stor faglig viden/kompetence, men også at I virkelig brænder for det.

I har en fantastisk energi og I har været gode til at supplere hinanden – TAK for det!

Irene Susanne Mogensen