Læs her hvad de har sagt om at tage vores uddannelse eller være på kursus  hos SanseMotorikAkademiet

Hvis du er i tvivl om du skal tage uddannelsen hos SanseMotorikAkademiet, så kan jeg fortælle dig at du behøver ikke at være i tvivl mere. Du kan roligt tage din uddannelse her, du får to meget kompetente og dygtige undervisere, som formår at kombinere og balancere fint med teoretisk viden, praksiserfaring, praktiske øvelser og en god portion humor. Jeg kan kun anbefale andre at få Cammilla og Mette som undervisere, da de harmonerer super godt sammen, med deres livserfaring og de er en kilde til uendelig viden indenfor deres felt.

Mette Hvid-Jacobsen

Tusind tak kære Cammilla og kære Mette <3
I har været fantastiske dygtige, søde, og har en stor evne til at videre give af jeres viden og erfaring.
Det har været en fornøjelse at møde jer og at lære fra jer.
Af hjertet, GRACIAS <3

Gloria Sosa Larsen

Har idag lige afsluttet kursus i Pædagogisk massage, super godt kursus og meget lærerigt. Fantastisk søde damer der underviser på en rigtig god måde, så man får så meget med hjem at arbejde med

Karen Dall

Jeg var i efteråret 2019 på grundkursus i pædagogisk massage og havde nogle fantastiske og læringsrige dage. Cammilla og Me formår at veksle mellem teori og praksis på en suveræn måde. de giver plads til alle uanset erfaring osv. med en ro og en oprigtig interesse. De gør tingene lette at forstå og man føler sig tryg ved at gå ud og bruge sin nye viden i praksis.

Derfor måtte jeg også med på hendes aromaterapi workshop og det fortrød jeg ikke.
Endnu en gang gik jeg derfra med en masse ny viden i bagagen og en skøn energi og redskaber, jeg kan tage i brug med det samme.

Kan varmt anbefale Sanseinstruktør.dk

Marianne Nielsen

Jeg var lidt skeptisk i starten, men I har været gode til at taget hensyn til, at jeg arbejder med voksne med komplekse problemstillinger, og I har været gode til at gøre undervisningen relevant for alle, så det har absolut ikke været noget problem at relatere det til ”mine” beboere.
I har været fantastiske til at undervise og videre formidle jeres viden og det er tydeligt at I ikke bare har en stor faglig viden/kompetence, men også at I virkelig brænder for det.

I har en fantastisk energi og I har været gode til at supplere hinanden – TAK for det!

Irene Susanne Mogensen

Dette kursus har været både enormt lærerigt , fyldt med humor og nærvær fra både undervisere og deltagere. Dejlig atmosfære , intens undervisning med god veksling mellem teori og praksis. Dette kan varmt anbefales .
Et varmt tak til Camilla og Mette for 3 dage med grin , lærdom og det at være.

Betina Nielsen

Tusind tak til Camilla og Mette for nogle fantastiske og super lærerige dage i de skønneste natur områder.Jeg glæder mig til at komme ud og afprøve alle de nye teknikker af i praksis som i har givet mig med på vejen.
Jeg kan varmt anbefale dette intense 3 dages pædagogisk massage kursus.

Lina El Banna